Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Κυδωνίας. 13/03 09:54

kidonias-kata-1

Στον κατάμεστο από ευσεβείς Χριστιανούς, Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου, στην περιοχή Καμίνια στα Χανιά τελέστηκε την Β’ Κυριακή των Νηστειών ο Κατανυκτικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού.

Τον π. Αθανάσιο παρουσίασε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ο οποίος όπως θα ακούσετε στο βίντεο τα περισσότερα μέλη της οικογενείας του ασπάστηκαν την μοχαχική πολιτεία!

Την πηγαία πνευματική ομιλία έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή για τα όμορφα πνευματικά λόγια και παραδείγματα, καθώς και όλους τους ευσεβείς Χριστιανούς που έδωσαν και δίνουν το παρών σε κάθε Ακολουθία και ομιλία!

Τέλος και ο εφημέριος του Ναού Πρωτ. Βασίλειος Φραγκιαδάκης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Πρωτοσύγκελλο, τον π. Αθανάσιο με τον οποίο διατηρούν και στενή φιλία, τους κληρικούς και όλο τον κόσμο για την συμμετοχή του.

kidonias-kata-4

kidonias-kata-5

kidonias-kata-6

kidonias-kata-7

kidonias-kata-3

Εμφανίσεις: 302205
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: