Γράφτηκε από τον/την Ι.Α. Αυστραλίας. 20/04 14:27

gevma uas 3

Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, 20 Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος παρακάθισε σε εόρτιο γεύμα, σε ελληνικό εστιατόριο στο κέντρο του Σύδνεϋ, με συνδαιτυμόνες συνεργάτες και φιλικά του πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας κ. Anthony Albanese.

Ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξε αναστάσιμες ευχές με τον κ. Albanese, ενώ είχαν εγκάρδια και φιλική συζήτηση κατά τη διάρκεια του γεύματος, για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Προσκεκλημένοι του Αρχιεπισκόπου ήταν επίσης ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Αυστραλία κ. Σταύρος Βενιζέλος και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Σύδνεϋ κ. Ιωάννης Μαλλικούρτης.

gevma uas 1

gevma uas 1

Εμφανίσεις: 227333
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: