Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/05 14:43

ierapostoli 7

Tην Κυριακή 5 Μαΐου 2019 έλαβε χώρα εις το κοινοτικό κέντρο της Ενορίας του Προφητη Ηλία Νόργουντ εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής των νήσων Fiji, Tonga και Samoa.

Της Ορθόδοξης αυτής Ιεραποστολής ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων ο οποίος επισκέπτεται την Αδελαῒδα αυτές τις μέρες και ο οποίος συνεχίζει το θεάρεστο έργο του προκατόχου του Σεβ. Μητροπολίτου πρώην Νέας Ζηλανδίας και νυν Γάνου και Χώρας κ. Αμφιλοχίου.

Μέσα στην Αναστάσιμη ατμόσφαιρα της Κυριακής του Θωμά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας κ. Μύρων ιερούργησε στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, συμπαραστατούμενος από τον π. Μελέτιο Pantic απο το Μοναστήρι των Αγίων Αρχαγγέλων Levin Νέα Ζηλανδία, τον π. Γεώργιο Κανέλλη απο το Auckland Νέα Ζηλανδία, τον Ιερατικό Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Σταύρο Ψαρομμάτη, τον π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη και τον π. Παναγιώτη Κουβούσση απο την Βασιλειάδα

Η εκδήλωση υπέρ της Ιεραποστολής έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ενορίας του Προφήτη Ηλία Νόργουντ, στο πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Το συγκεντρωθέν ποσόν υπέρ της Ιεραποστολής ξεπέρασε το χρηματικό ποσόν των $36.000.00 δολλαρίων.

Εμφανώς συγκινημένος o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μύρων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο.

Παράλληλα ευχαρίστησε τον π. Σταύρο Ψαρομμάτη, την Ενορία του Προφήτη Ηλία, την επιτροπή Ιεραποστολής με υπεύθυνο τον π. Μιχαήλ Ψαρομμάτη και όλους τους πιστούς χριστιανούς που προσέφεραν με την καρδιά τους.

ierapostoli 1

ierapostoli 1

ierapostoli 1

ierapostoli 1

ierapostoli 1

ierapostoli 1

Εμφανίσεις: 300563
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: