Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 19/03 11:23

prot 1

Πλήθος κόσμου και επισήμων χειροκρότησε την άρτια οργανωμένη εκδήλωση για την Εθνική επέτειο του 1821 και τους Ήρωες του Γένους των Ελλήνων την Κυριακή 18 Μαρτιου 2018.

Το θεατρικό «Οι Μεσολογγίτισσες» με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες , η ομιλία για τον Εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό , οι θαυμάσιες απαγγελίες ποιημάτων, οι χοροί από τα λεβεντόκορμα νιάτα του Ελληνικού σχολειού ενορίας, οι ύμνοι από την Βυζαντινή χορωδία και την Γυναικεία χορωδία της ενορίας αναπτέρωσαν το ελληνικό φρόνιμα των παρευρισκομένων οι οποίοι ξέσπασες σε ζητωκραυγές μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος ο Ιερατικός προϊστάμενος της ενορίας π. Ιωάννης Χωραΐτης ο πρόεδρος της ενορίας κοινότητος κ. Ιωάννης Δουβαρτζίδης

Ο πρόεδρος της Διακοινοτικής επιτροπής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας κ. Κωνσταντίνος Δάλας ο άρχων του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως κ. Ιωάννης Κιοσόγλου ο Ομοσπονδιακός υπουργός κ Ευστάθιος Γεωργανάς, πλήθος ιερέων και άλλων επισήμων.

Εμφανίσεις: 301561
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: