Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 10/10 00:39

elpidoforos gia tin omogeneia

Γραφείο ειδήσεων: Romfea.gr


Άμεση ήταν η ενημέρωση προς το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης για την απόφαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για τον Μητροπολίτη Ευάγγελο, από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο.

Ο κ. Ελπιδοφόρος σε μήνυμά του, τονίζει ότι επικοινωνεί μαζί τους με πατρική αγάπη, τονίζοντας ότι ο Μητροπολίτης Νέας Ιερσέης μετατέθηκε στην Μητρόπολη Σάρδεων άμεσα.

«Υπό το πρίσμα αυτής της απόφασης, η Αγία και Ιερά Σύνοδος με διόρισε Πατριαρχικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιερσέης, και ως εκ τούτου υπόσχομαι να σας υπηρετήσω πιστά με όλες τις καλύτερες δυνατότητές μου» αναφέρει μεταξύ άλλων προς τους πιστούς, ο κ. Ελπιδοφόρος.

Επίσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, προσθέτει ότι «με τον τρόπο αυτό μου ζητήθηκε να καλύψω τις ποιμαντικές σας ανάγκες και να διασφαλίσω τη συλλογική πνευματική ευημερία».

Τέλος, ο κ. Ελπιδοφόρος ζητά σύμφωνα με την κανονική τάξη να μνημονεύεται το όνομά του στις ιερές ακολουθίες, ως τοπικού Ποιμενάρχη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εμφανίσεις: 301706
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: