Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019

kiprios ipourgos amerikis

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισκέφθηκε την Δευτέρα 1 Απριλίου ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Σάββας Αγγελίδης, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Ο Κύπριος Υπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Να αναφερθεί ότι τον κ. Σάββα Αγγελίδη συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη κ. Αλέξης Φαίδωνος.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, για να λάβω την ευλογία και τις συμβουλές του. Είχα όμως και την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να τον ενημερώσω για το τι συμβαίνει στην Κύπρο. Κάποιους προβληματισμούς, αλλά και για ζητήματα που τον απασχολούν» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Ο Υπουργός Άμυνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την ανταλλαγή απόψεων και τα μηνύματα που πήρε τονίζοντας ότι θα τα μεταφέρει εκεί που πρέπει και ότι ο αγώνας για την Κύπρο θα συνεχιστεί. «Ένα αγώνα» είπε «του οποίου το αποτέλεσμα, στο τέλος της ημέρα, θα είναι προς όφελος του λαού μας και του έθνους».

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος από την πλευρά του ανταπόδωσε τις ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελίδη χαρακτηρίζοντας ευχάριστη, τιμητική και εποικοδομητική ευκαιρία την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας.

«Κάναμε κάτι που δεν έγινε σε καμία άλλη περίπτωση: όλος ο χρόνος που ο κ. Υπουργός ήταν σε αυτό το γραφείο, διετέθη μόνο για τη συζήτηση των θεμάτων της Κύπρου. Είναι ένα ρεκόρ για σήμερα, αλλά δείχνει ότι ασχολούμεθα με ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί και δεν μπορούμε να φύγουμε και να πάμε σε άλλα θέματα. Η Κύπρος ήταν το υπ’ αριθμόν ένα και μόνο θέμα» υπογράμμισε.

Εμφανίσεις: 255976
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: