Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 27/08 11:28

bikariato 15

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων, με το παλαιό ημερολόγιο, επί τη μνήμη του Αγίου Μάρτυρος Λαυρεντίου του Αρχιδιακόνου, την Κυριακή 26 Αυγούστου ε.ε., στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Λαυρεντίου, του Βικαριάτου των Ιορδανικών και Παλαιστινιακών Ορθόδοξων Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, στο Felton της Καλιφόρνιας, τελέστηκε Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου του Οικ. Θρόνου Δαμασκηνού Αλαζράϊ.

Το πρωί της Κυριακής οι πιστοί με ευλάβεια υποδέχτηκαν τεμάχιο λειψάνου του Αγίου Αγίου Μοδέστου Πατριάρχου Ιεροσολύμων.

Προ του πέρατος της Θείας λειτουργίας ο προεστώς της Ευχαριστιακής Συνάξεως μίλησε για τη ζωή του αγίου Αρχιδιακόνου Λαυρεντίου, για τους μάρτυρες γενικότερα και την προσφορά τους στη ζωή της Εκκλησίας.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την άριστη διοργάνωση της πανηγύρεως και κυρίως τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο Thaddaeus Hardenbrook.

Ο Πανοσιολογιώτατος εν κατακλείδι μετέφερε σε όλους τις ευχές της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου.

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

Εμφανίσεις: 301132
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: