Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 16/07 09:49

bikariato 7

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε την Κυριακή 15 Ιουλίου ε.ε. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου στην πόλη του Walnut Creek, California, του Βικαριάτου των Παλαιστινιακών και Ιορδανικών Ορθόδοξων Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής με αφορμή τη μνήμη των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο.

Στο πολυπληθές εκκλησίασμα τον θείο λόγο κήρυξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Δαμασκηνός Αλαζράϊ, αναφερόμενος στο έργο των Αποστόλων, για την άμεση ανταπόκριση τους στην κλήση του Χριστού, για το φρόνημα της μαθητείας τους και για τον ιεραποστολικό τους ζήλο.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την άριστη διοργάνωση της πανηγύρεως και κυρίως τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Fr. Spyridon Jajeh.

Ο Πανοσιολογιώτατος εν κατακλείδι μετέφερε σε όλους τις ευχές της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου.

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 1

bikariato 12

Εμφανίσεις: 300923
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: