Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 28/08 19:16

cali 23

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (κατά το Ιουλιανό ημερολόγιο) στην ενορία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο San Bernardino της Καλιφόρνια, του Βικαριάτου των Παλαιστινιακών και Ιορδανικών Ορθοδόξων Κοινοτήτων, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Το απόγευμα του Σαββάτου 26 Αυγούστου ε.ε. εψάλησαν ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και τα Εγκώμια της Θεοτόκου, όπου πλήθος πιστών συγκινημένοι παρακολούθησαν την κατανυκτική αυτή ακολουθία.

Την Κυριακή 27 Αυγούστου ε.ε. τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, παρουσία πλήθους κληρικών και πιστών, οι οποίοι κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό.

Μετά την ανάγνωση της εγκυκλίου του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Δαμασκηνός Al - Azrai ευχαρίστησε τους Κληρικούς του Βικαριάτου οι οποίοι προσήλθαν εγγύς και μακράν.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την άριστη διοργάνωση της πανηγύρεως και ευχαρίστησε την ομάδα της Νεολαίας της Νότιας Καλιφόρνιας (Habayb in Christ).

Παρουσίασε στους πιστούς τα αρχιτεκτονικά σχέδια για την επικείμενη πλήρη ανακαίνιση και επέκταση του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο San Bernardino της Καλιφόρνιας.

Ο Πανοσιολογιώτατος εν κατακλείδι μετέφερε σε όλους τις ευχές της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Γέροντος Αμερικής κ. Δημητρίου.

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

cali 1

Εμφανίσεις: 301832
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: