Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 31/03 11:13

nikaias diabibaseon 5

Τη Σχολή Διαβιβάσεων Χαϊδαρίου επισκέφθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος, για να ευλογήσει την Παράδοση-Παραλαβή της Διοικήσεως της Σχολής, τελώντας την ειδική εκκλησιαστική Ακολουθία.

Τη Διοίκηση παρέδωσε ο Υποστράτηγος Παπαθανασίου Γεώργιος, στον νέο Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Βασιλειάδη Παναγιώτη, παρουσία του Διευθυντού του Όπλου Διαβιβάσεων Υποστρατήγου Γκιζάνη Γεωργίου.

Να σημειωθεί ότι ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Αλέξιος πραγματοποιεί τακτικές ποιμαντικές επισκέψεις κατά τα 28 έτη της Ποιμαντορίας του.

Τόσο οι Υποστράτηγοι, όσο και ο κύριος Ταξίαρχος, υποδέχθηκαν τον Ποιμενάρχη τους και εξέφρασαν με πολύ θερμά λόγια τον σεβασμό και την αγάπη τους, για τη στήριξη που παρέχει η τοπική Εκκλησία της Νικαίας προς τους στρατευμένους, καθώς και για το υψηλό εθνικό φρόνημα του Σεβασμιωτάτου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους δύναμη και υγεία, καλή Ανάσταση και ευλογημένο Άγιο Πάσχα.

Σήμερα το απόγευμα ο Μητροπολίτης Νικαίας θα τελέσει την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον ιστορικό Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από το Κανάλι στο youtube: Ιερός Ναός Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου.

nikaias diabibaseon 1

nikaias diabibaseon 1

nikaias diabibaseon 1

nikaias diabibaseon 1

nikaias diabibaseon 1

Εμφανίσεις: 230516
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: