Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Νεαπόλεως. 15/11 12:14

thlekatixisi neapoleos 1

Στο  πρώτο τους διαδικτυακό Κατηχητικό συμμετείχαν σήμερα, Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020, τα κορίτσια των Κατηχητικών  Συντροφιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης, με την ευχή και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

107 κορίτσια, συνδεδεμένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα zoom, παρακολούθησαν ζωντανά το μάθημα  του Κατηχητικού: άκουσαν από τις κατηχήτριές τους για την παρουσία και την ειδική αποστολή των αγίων αγγέλων στη ζωή των πιστών, παρακολούθησαν προβολή σε power point  για τα τάγματα των αγίων αγγέλων,  έπαιξαν παιχνίδια memory και παρατηρητικότητας, πήραν οδηγίες για  την κατασκευή μολυβοθήκης, καθώς και μια συνταγή για την παρασκευή νηστήσιμων κουλουριών με πορτοκάλι.

Τα κορίτσια συμμετείχαν με ενθουσιασμό, ενώ οι γονείς τους επικρότησαν ένθερμα  το όλο εγχείρημα. 

Οι διαδικτυακές συναντήσεις των Κατηχητικών θα συνεχιστούν… γιατί ο λόγος του Θεού, όπως είπε ο μεγάλος των εθνών Απόστολος Παύλος, «ου δέδεται»…. δεν δένεται, δεν περιορίζεται.

thlekatixisi neapoleos 2

thlekatixisi neapoleos 2

thlekatixisi neapoleos 2

thlekatixisi neapoleos 2

thlekatixisi neapoleos 2

thlekatixisi neapoleos 2

Εμφανίσεις: 274852
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: