Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 18/10 13:36

katixitika sidirokastroy 2

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού τελέστηκε ο Αγιασμός για την επίσημη έναρξη του Κατηχητικού Έργου της Ι. Μ. Σιδηροκάστρου την Κυριακή 18 Οκτωβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας, με όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Τον Σεβασμιώτατο εκπροσώπησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Διονύσιος Στυλιανίδης, και τέλεσε τον Αγιασμό με τη συμμετοχή όλων των κληρικών της πόλεως του Σιδηροκάστρου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο π. Διονύσιος, μεταφέροντας και τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου, καλωσόρισε όλα τα παιδιά, συνεχάρη μάλιστα τα μικρότερα για τη συμμετοχή και τον ενθουσιασμό τους.

Υπενθύμισε σε όλους τους κατηχητές το χρέος και το καθήκον τους να εμπνεύσουν στα παιδιά την αγάπη για το Χριστό και την Εκκλησία του, μιαν αγάπη που θα πηγάζει από το χριστιανικό ήθος, που θα επιδεικνύουν, και την συμπεριφορά τους και θα καταλήγει πάντοτε στον Λόγο του Ευαγγελίου.

Ευχαρίστησε θερμά όλους τους γονείς για το γεγονός ότι εμπιστεύονται εδώ και χρόνια τα παιδιά τους στο κατηχητικό της Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, έτσι ώστε αυτά να καλλιεργηθούν πνευματικά και να μορφωθούν στη γνώση της Αγίας Γραφής και των βίων των Αγίων της Εκκλησίας.

Ευχήθηκε, τέλος, σε όλους καλή και αποδοτική κατηχητική χρονιά με πολλούς πνευματικούς καρπούς, κάτω από την ευθύνη και την καθοδήγηση της Ιεράς Μητροπόλεως και του υπευθύνου της νεανικής κίνησης, Διακ. Ανθίμου Κουρέα.

katixitika sidirokastroy 1

katixitika sidirokastroy 1

katixitika sidirokastroy 1

katixitika sidirokastroy 1

katixitika sidirokastroy 1

katixitika sidirokastroy 1

Εμφανίσεις: 212195
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: