Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 16/09 14:58

kirikoy ioylitis2020 7

Την μνήμη της Αγίας ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Πανευφήμου Ευφημίας τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή των Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης με την ευκαιρία και της ονομαστικής εορτής της Καθηγουμένης της Ι. Μονής Ευφημίας Μοναχής.

Προ της απολύσεως απηύθυνε τις πατρικές ευχές του προς την Γερόντισσα Ευφημία και την συνεχάρη για την αθόρυβη διακονία της καθώς η ίδια με υπακοή αναλώνεται με όλες τις δυνάμεις της για την καλύτερη λειτουργία της Μονής μαζί και με τις υπόλοιπες μοναχές και τις δόκιμες Αδελφές οι οποίες όλες μαζί προσφέρουν με αγάπη και πίστη την διακονία τους στο Μοναστήρι και στους πιστούς που προστρέχουν σ' αυτό. 

Με την καθοδήγηση του Πνευματικού πατρός της Μονής π. Βαρνάβα και την επίβλεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου η Ιερά Μονή αναγεννάται και γίνεται πνευματική κυψέλη για τις ψυχές των χριστιανών της περιοχής.

kirikoy ioylitis2020 1

kirikoy ioylitis2020 1

kirikoy ioylitis2020 1

kirikoy ioylitis2020 1

kirikoy ioylitis2020 1

kirikoy ioylitis2020 1

Εμφανίσεις: 300183
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: