Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πειραιώς. 09/09 14:50

maskes peiraios 5

Ύστερα από πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου προσόδων και εμπορίου του Δήμου Πειραιά κ. Γρηγόρη Καψοκόλη, οι εταιρίες Autovision (Θηβών 212, Αγ. Ιωάννης Ρέντης), Pharmasept και η βιοτεχνία λευκών ειδών Δημήτρης Λύρας, προχώρησαν στην διάθεση 2.000 προστατευτικών μασκών, ειδικών προδιαγραφών με εκτυπωμένο το λογότυπο των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, για τις ανάγκες της ασφαλούς λειτουργίας της σχολικής μας μονάδος, καθώς επίσης και ποσότητες αντισηπτικών, γάντια και υλικό το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από το εκπαιδευτικό προσωπικό, τους μαθητές και τις μαθήτριες κατά την διάρκεια της λειτουργίας του Σχολείου.

Θυμίζουμε ότι ο Αγιασμός Έναρξης για την νέα σχολική χρονιά 2020 – 2021 θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 και σύμφωνα με όλες τις οδηγίες που έχει εκδώσει το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, χωρίς την παρουσία γονέων.

maskes peiraios 1

maskes peiraios 1

maskes peiraios 1

maskes peiraios 1

Εμφανίσεις: 255154
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: