Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Χίου. 07/09 11:38

biblia xiou 1

Με τον δικό της έμπρακτο τρόπο εκφράζει την συμπαράσταση και συμπαράταξή της στους Έλληνες αδελφούς ακρίτες του Καστελορίζου η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

Μετά την αποστολή χρηματικού ποσού για τις Εκκλησίες του νησιού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος απέστειλε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύμης και Καστελορίζου κ. Χρυσόστομο δέματα με εγκυκλοπαίδειες και βιβλία προκειμένου ο οικείος Ποιμενάρχης να παραδώσει στα Σχολεία του ακριτικού νησιού.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η συγκέντρωση και συσκευασία έγινε στον χώρο της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «ΑΓΙΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ» με την συνδρομή παιδιών της Κατασκηνώσεως της Ιεράς Μητροπόλεως «ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ».

Ευλογημένη προσπάθεια εκκλησιαστικού και εθνικού χαρακτήρος, που ευχόμεθα να δώσει στους ακρίτες αδελφούς μας την διαβεβαίωση ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!

biblia xiou 2

biblia xiou 2

Εμφανίσεις: 187207
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: