Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 08/07 00:12

kalamarias ioustinos 3

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος ανέκαθεν διακρινόταν για την ιδιαίτερη αγάπη του προς τον μοναχισμό και διακαής του πόθος υπήρξε η ίδρυση ιεράς μονής στην μητροπολιτική μας περιφέρεια.

Η επιθυμία του αυτή εκπληρώνεται φέτος, ακριβώς με τη συμπλήρωση πέντε ετών από την εκλογή και ενθρόνισή του ως Ποιμενάρχης της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς.

Έτσι, σήμερα 7 Ιουλίου 2020, ημέρα ενάρξεως των οικοδομικών εργασιών, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε αγιασμό στο εργοτάξιο της υπό ίδρυσης Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης, στην περιοχή της Επανομής – Θερμαϊκού.

Η είδηση της ενάρξεως των εργασιών γέμισε χαρά τους πιστούς της Ιεράς Μητροπόλεως που θα έχουν κοντά τους μια μοναστική αδελφότητα.

Ευχόμαστε ολόθερμα η Νύμφη του Χριστού, Αγία Αικατερίνη, να ευλογήσει τις εργασίες καθώς και όλους αυτούς, οι οποίοι στηρίζουν την προσπάθεια αυτή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και της τοπικής μας Εκκλησίας.

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

kalamarias ioustinos 1

Εμφανίσεις: 301201
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: