Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/04 18:05

onomastiria serron 99

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


"Δεν θα δειλιάσω να το πω, ότι η Κυβέρνηση αδίκησε την πίστη των ανθρώπων, ότι η Κυβέρνηση αδίκησε την Εκκλησία την οποία την κρατά κλειστά και παρά το γεγονός ότι σχεδιάζονται πως θα ανοίξουν οι δραστηριότητες της ζωής στην Ελλάδα, ούτε φωνή, ούτε αναγγελία, ούτε ίχνος ελπίδας για το πότε θα ανοίξουν οι εκκλησίες" - ανέφερε μεταξύ άλλων στο σημερινό κήρυγμά του ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών κ. Θεολόγος.

"Ωσάν να έπρεπε η Εκκλησία, η Ορθόδοξη μάνα του λαού να τιμωρηθεί και να ταπεινωθεί. Ναι ταπεινωθήκαμε. Σηκώσαμε και σηκώνουμε βαρύτατο Σταυρό. Όλες αυτές τις ημέρες είναι γεμάτες από πίκρα και από δάκρυα, αλλά στον Θεό πιστεύουμε ότι θα πάρει αυτά τα δάκρυα και θα τα κάνει χαρά" - συμπλήρωσε ο κ. Θεολόγος.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε: "Οι κυβερνήτες οι οποίοι διοικούν μια χριστιανική χώρα οφείλουν να σέβονται την πίστη το λαού και να μην την απαξιώνουν με τρόπο άμεσο ή έμμεσο. Η Εκκλησία η Ορθόδοξη στην Ελλάδα σήκωσε ένα βάρος δυσανάλογο και ναι, αδικήθηκε".

Δείτε στο βίντεο παρακάτω το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου:

Εμφανίσεις: 303100
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: