Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 26/11 12:09

epithesi episkopio 1

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Επίθεση με πέτρες και μπουκάλια κατά του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε σήμερα τα ξημερώματα Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίθεση έσπασε το τζάμι της προθήκης του Χριστού που κοσμεί του Επισκοπείο, ενώ προκλήθηκαν διάφορες υλικές ζημιές στον περιβάλλοντα χώρο.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο.

Να αναφερθεί ότι την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά, η οποία ήδη συνέλεξε στοιχεία για τους δράστες.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων Romfea.gr επικοινώνησε με τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: "Θλίβομαι για την συμπεριφορά κάποιων συνανθρώπων μας, οι οποίοι με τον τρόπο αυτό προσβάλουν τα ιερά και τα όσια της πίστεως μας. Ωστόσο, προσεύχομαι για την μετάνοια και την σωτηρία τους".

epithesi episkopio 2

epithesi episkopio 2

epithesi episkopio 2

epithesi episkopio 2

epithesi episkopio 2

epithesi episkopio 2

Εμφανίσεις: 300932
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: