Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λαγκαδά. 17/11 13:58

lagkada xeirotonia 1

Την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου π. Κωνσταντίνου Γουνιώτη, ετέλεσε κατά την διάρκεια της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, εις την οποία προέστη στον ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοστέπτων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Ασσήρου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου ε.έ., πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ´ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε εκτενώς τα νοήματα της σημερινής ακουσθήσας Ευαγγελικής Περικοπής, ενώ παράλληλα απεύθυνε προς τον χειροτονούμενο π. Κωνσταντίνο, ο οποίος και θα υπηρετεί ως άμισθος κληρικός στον εν λόγω Ιερό Ναό, πατρικούς λόγους αγάπης και νουθεσίες περί του θεοσύστατου Μυστηρίου της Ιεροσύνης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «εκείνο που δίνει στον άνθρωπο πληρότητα, δεν είναι ούτε ο επίγειος πλούτος, ούτε η δόξα των ανθρώπων, αλλά είναι οι δωρεές του Θεού και αυτό που ονομάζεται Ουράνιος Πλουτισμός».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 300464
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: