Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Πατρών. 03/09 12:18

egainia patron 6

Εγκαίνια των Γραφείων του νεοιδρυθέντος Πανελληνίου Σωματείου Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο Ιερός Χρυσόστομος», Πατρών.

Την Δευτέρα 2.9.2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ετέλεσε τα Εγκαίνια των Γραφείων του νεοιδρυθέντος Πανελληνίου Σωματείου Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής «Ο Ιερός Χρυσόστομος», που στεγάζονται στην οδό Κορίνθου 449 στην Πάτρα και ο οποίος τελεί υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο ιεραποστολικό έργο του Συλλόγου, ο οποίος τελεί υπό την ευλογία της τοπικής Εκκλησίας και θα στηρίζη τις πνευματικές και όποιες άλλες ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως Κανάγκας, επήνεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κανάγκας κ. Θεοδόσιο, (μέχρι πρότινος Κληρικό της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών) ο οποίος με ζήλο και ενθουσιασμό διακονεί στην ιεραποστολή και συνεχάρη πατρικώς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για το εκκλησιαστικό τους ήθος και για την ενίσχυση που προσφέρουν στην εξωτερική Ιεραποστολή.

egainia patron 1

egainia patron 1

egainia patron 1

egainia patron 1

egainia patron 1

Εμφανίσεις: 245300
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: