Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Λαγκαδά. 02/06 12:47

kiriaki tiflou 1

Την Κυριακή 02 Ιουνίου ε.έ., ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας εις τον περικαλλή Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία της περιοχής του Προφήτη, πλαισιούμενος από Ιερείς και Διακόνους της καθ΄ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην αρχή της ομιλίας του προς το πολυπληθές εκκλησίασμα ο Σεβασμιώτατος, συνέδεσε νοηματικά τις τρεις τελευταίες ακουσθήσες Κυριακάτικες Ευαγγελικές Περικοπές, ενώ εν συνεχεία αναλύοντας ιδιαίτερα την σημερινή Περικοπή της θεραπείας του εκ γενετής τυφλού, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ο Κύριος έρχεται και σήμερα, στον καθένα από εμάς και λέγει το «σὺ πιστεύεις εἰς τὸν υἱὸν τοῦ Θεοῦ;».

Αυτή την ομολογία ότι Πιστεύουμε στον Χριστό, θα πρέπει να δεχτούμε πραγματικά, μέσα από την ζωή μας και την φωνή της καρδιά μας, ξυπνώντας από το λήθαργο της αμαρτίας και ζώντας την εν Χριστώ ζωή, που επιθυμεί ο Κύριος».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 165583
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: