Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019

nimfios kilkis 5

Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2018, στον ανακαινισμένο και εξωραϊσμένο εξωτερικά Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου και Γεννήσεως της Θεοτόκου Σταυροχωρίου, η Ακολουθία του Νυμφίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ.

Στην Ενορία του μικρού οικισμού, δίπλα στο οποίο λειτουργεί η μεγάλη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, ο Σεβασμιώτατος έψαλε μαζί με τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητροπόλεως και Εφημέριο του Ναού Πρωτ. π. Γεώργιο Παντελίδη και τους Ιεροψάλτες τους κατανυκτικούς ύμνους για τον Νυμφίο και στη σύντομη προσλαλιά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της ημέρας υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα της καλλιέργειας των καρπών του πνευματικού αγώνα ενός εκάστου, με πρώτο καρπό την μετάνοια.

Ευχήθηκε σε όλους να βιώσουν δυνατά την σταυροαναστάσιμη πορεία του Κυρίου μας, που οδηγείται προς το εκούσιο Πάθος για χάρη των ανθρώπων ώστε να σκορπίσει σε όλους την αλήθεια και το Φως της Αναστάσεως.

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 1

nimfios kilkis 11

nimfios kilkis 1

Εμφανίσεις: 172167
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: