Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 06/04 23:33

elona 7

Κιλκίς | Χρήστος Καναρόπουλος


Μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ο Ιερός Κλήρος και ο ευσεβής Λαός του Κιλκίς με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ υποδέχθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Απριλίου 2019, την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Έλωνας, εκ της ομώνυμης Ιεράς Μονής της στο Λεωνίδιο Αρκαδίας, της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος έλαβε χώρα στο πάρκο Γαλήνης της πόλεως του Κιλκίς, την οποία προσκόμισε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, και στη συνέχεια εν πομπή κατευθύνθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου και θα παραμείνει προς προσκύνηση έως την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Πλήθος πιστών προσήλθε να προσκυνήσει την Εικόνα της Παναγίας Έλωνας και να λάβει την στήριξη, την παρηγοριά, τη δύναμη και την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου καθώς και να συμμετάσχει στον πανηγυρικό Εσπερινό, στον οποίο χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος κ. Θεόκλητος, συγχοροστατούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου του Κιλκίς, πλαισιούμενοι από πλειάδα Ιερέων της τοπικής Μητροπόλεως.

Στην προσλαλιά του ο Σεβ. κ. Εμμανουήλ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο για την ευλογία του να μεταφερθεί το ιερό σέβασμα στο Κιλκίς αλλά και προς τον Θεοφιλέστατο κ. Θεόκλητο για τον κόπο της μεταφοράς στο ακριτικό Κιλκίς.

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 5

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

elona 1

Εμφανίσεις: 285362
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: