Σύναξη Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων στην Ι.Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η ετήσια Σύναξη των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως.
Στην Σύναξη ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με αφορμή τον επικείμενο Έρανο Αγάπης.
Μετά το πέρας της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου τον λόγο πήρε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας ο οποίος έδωσε οδηγίες για την διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί από 11 έως 22 Δεκεμβρίου 2018.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA:




