Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 05/12 22:22

neas ionias trikala

Τρίκαλα | Τηλέμαχος Παππάς


Πανηγυρικά και με την παρουσία πολυπληθών προσκυνητών τελέστηκε σήμερα, Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών η ιερά μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, του Συμπολιούχου της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών.

Στον πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό της εορτής, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.

Επίσης παρέστη συμπροσευχόμενος ο οικείος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, παρουσία κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην σύντομη προσλαλιά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, καλωσόρισε τον Μητροπολίτη Γαβριήλ και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, ο οποίος αναφέρθηκε στον Άγιο Νικόλαο, τον οποίο χαρακτήρισε φάρο της Ορθοδοξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το πέρας του Εσπερινού, οι δύο Αρχιερείς περπάτησαν στο κέντρο της πόλεως όπου μίλησαν με νέους και κατοίκους των Τρικάλων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Εμφανίσεις: 300399
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: