Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 13/04 13:00

batopaidi kilkisiu

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος


Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Καθηγούμενο Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ και την Αδελφότητα της Ι.Μ. Μονής Βατοπεδίου Αγίου Όρους απέστειλε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με την οποία εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων για τις ανάγκες των αδελφών μας.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά, που η Ιερά Μονή Βατοπεδίου ενισχύει την Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου στο φιλανθρωπικό της έργο και στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά.

Η ευχαριστήρια επιστολή έχει ως εξής:

Προς

Καθηγούμενον της Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου, Αρχιμανδρίτην Εφραίμ

Άγιον Όρος

Μαζί με τας θερμοτέρας ευχάς μου διά τας εγγιζούσας Αγίας ημέρας της Μ. Εβδομάδος και της Εορτής των εορτών της Αναστάσεως Του Χριστού μας, ολοθύμως εύχομαι εις υμάς προσωπικώς, και την περί υμάς αγίαν αδελφότητα, υγιείαν αδιάπτωτον δύναμιν και ενίσχυσι πνευματικήν προς δόξαν Θεού και προσωπικήν προκοπήν.

Έτι δε, ευχαριστώ θερμώς διά την αποστολήν των χιλίων (1000) πτηνών, μεγάλης ποσότητας τυρού και γάλακτος, τα οποία ήδη αρχίσαμε να δίνουμε εις τα Φιλόπτωχα ταμεία των Ενοριών μας και όπου αλλού βλέπουμε ότι υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Ήδη διά μίαν ακόμη φοράν συντελείτε εις την ανακούφισιν των απόρων αδελφών της ακριτικής παραμεθορίου και πτωχής Μητροπόλεώς μας.

Μετά θερμών Αναστασίμων ευχών και αδελφικών ασπασμών

Ο Μητροπολίτης

Ο Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ

Εμφανίσεις: 301968
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: