Γράφτηκε από τον/την Ι.Μ. Μαρωνείας. 26/02 21:50

 komotini-1

Της ακολουθίας του εσπερινού της συγγνώμης εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, πλαισιούμενος υπό πολλών Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ὁ Ποιμενάρχης της κατά Μαρώνειαν και Κομοτηνήν Εκκλησίας απηύθυνε μεστόν λόγον οἰκοδομῆς καί παρακλήσεως στά πλήθη των πιστών πού κατέκλυσαν τόν Μητροπολιτικόν Ναόν, όπου εφέτος ομίλησε περί της καθάρσεως του νοός, ότι τυγχάνει δώρο και τιμή του Θεού προς τον άνθρωπο , δανειζόμενος δε πληθώρα πατερικών λόγων επεσήμανε τους τρόπους διά των οποίων ο πιστός θα γίνει δέκτης των θείων δωρεών και θα αξιωθεί ουρανίων επάλθων.

Πριν την απόλυσιν του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ανέγνωσε την συγχωρητικήν ευχήν και έδωκε την πατρικήν ευλογίαν ώστε η των πνευματικών αγώνων αρχή να έχη θεμέλιο άσειστο τον Παντοδύναμο Κύριο, την ανάστασι του Οποίου να μας αξιώση να προσκυνήσουμε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 305455
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: