Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

cover1

Μία αδέσμευτη ειδησεογραφική πύλη ενημέρωσης και πληροφόρησης. Η οποία θα καλύπτει θέματα που αφορούν την Ορθοδοξία και εν γένει τον Χριστιανικό κόσμο.

Χωρίς μονοδιάστατες προσεγγίσεις, να καταγράφει την ειδησεογραφία, να παρουσιάζει όλες τις τεκμηριωμένες απόψεις, να προασπίζει την ελευθερία του Τύπου και να εκφράζει το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και όσα τον απασχολούν και τον προβληματίζουν.

Αυτό είναι το νέο Portal Romfea.news, το οποίο ξεκινά από σήμερα επισήμως την λειτουργία του.

Αξιοποιώντας την ομάδα και την πολυετή εμπειρία της Romfea.gr, του κορυφαίου ελληνικού Εκκλησιαστικού Πρακτορείου Ειδήσεων, δημιουργήθηκε το Romfea.news.

Το πρώτο ιδιωτικό, ανεξάρτητο αγγλόφωνο Portal Εκκλησιαστικής, Διαθρησκειακής και γενικής Διεθνούς Ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο!

Ένα νέο ΜΜΕ, το οποίο κρατά ίσες αποστάσεις και παρουσιάζει τα γεγονότα συνειδητά με ψυχραιμία, χωρίς παρωπίδες και παραμορφωτικούς φακούς.

Το οποίο δίνει προτεραιότητα στην είδηση και την άμεση ενημέρωση του κοινού.

Σέβεται την Εκκλησία, τους ανθρώπους της και την πίστη του καθενός.

Σέβεται τον αναγνώστη και δε σερβίρει μεταφρασμένες ειδήσεις που έχουν αναρτηθεί απλώς «για να υπάρχουν».

Άμεση κάλυψη όλων των γεγονότων. Άμεση ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα!

Το Romfea.news καταγράφει τις εξελίξεις στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια, τη Μ. Ανατολή, την Αφρική, τις Η.Π.Α., την Αυστραλία και όπου βρίσκονται χριστιανοί.

Είναι ιδιοκτησίας και μέλος του World Media Orthodox Network με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η συντακτική ομάδα του Romfea.news αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους και αρθρογράφους, μέλη των Ενώσεων Συντακτών, καθηγητές πανεπιστημίου και επαγγελματίες μεταφραστές.

Σας καλωσορίζουμε σε μια διαφορετική προσέγγιση της διεθνούς εκκλησιαστικής ενημέρωσης.

Εμφανίσεις: 301156
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: