Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 12/08 17:48

albasnias1

Την Δευτέρα, 14 Αυγούστου θα βρίσκεται στο νησί της Κεφαλονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας κ. Αναστάσιος, μετά από πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ι.Μ. Κεφαλληνίας, η φετινή Πανήγυρη του Αγίου Γερασίμου θα έχει την εξαιρετική ευλογία της παρουσίας και της συμμετοχής εις την πανήγυρη, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου.

Ο Μακαριώτατος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου, του Δημάρχου, του Περιφερειάρχου και του Αντιπεριφερειάρχου θα βρεθεί στο νησί από τις πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 14 Αυγούστου και θα συνεορτάσει με του Κεφαλλονήτες την μεγάλη Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Τέλος να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, θα πραγματοποιηθούν τιμητικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος θα μιλήσει για το ιεραποστολικό έργο που επιτελείτε στην Αλβανία.

Εμφανίσεις: 303334
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: