Γράφτηκε από τον/την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019

agiasmos carslberg 31

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου | Ι.Α. Κύπρου


Με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, των Υπουργών Οικονομικών και Εμπορίου – Βιομηχανίας, ανθρώπων του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου, των μελών της οικογένειας του μ. Φώτου Φωτιάδη, στελεχών της ζυθοβιομηχανίας Carlsberg και πολλού κόσμου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος τέλεσε αγιασμό και στη συνέχεια εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της Εταιρείας Carlsberg, κατόπιν πρόσκλησης του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας κ. Παύλου Φωτιάδη.

Η φετινή χρονιά αποτελεί χρονικό ορόσημο για την Εταιρεία, αφού συμπληρώνονται αισίως 50 χρόνια από την έναρξη των εργασιών της στο νησί μας, μία πορεία μισού αιώνα, την οποία παρουσίασαν τόσο στις ομιλίες τους όσο και σε σχετικά σύντομα ντοκυμανταίρ οι ιθύνοντες της Εταιρείας.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχάρηκε την εταιρεία για το υψηλό επίπεδο το οποίο έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια, ώστε να καθιστά τον κάθε Κύπριο υπερήφανο.

Ο κ. Φωτιάδης στον δικό του χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους, όσοι εργάζονται θέτοντας υπεράνω όλων το καλό της Εταιρείας. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες και όσους εργάστηκαν για την ανοικοδόμηση των νέων εγκαταστάσεων, αλλά και εκείνους που σ’ αυτήν την πορεία του μισού αιώνα συμπαρίστανται στον αγώνα για τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου της κυπριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με το πέρας του αγιασμού, έγινε η κοπή της κορδέλας από τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη και ακολούθησε πλούσια δεξίωση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εμφανίσεις: 260471
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: