Γράφτηκε από τον/την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου. Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019

kotzias kiprou 7

Αρχιμ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου | Ι.Α. Κύπρου


Με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή ο τέως Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς, λίγες ώρες προτού αναχωρήσει από το νησί.

Τον κ. Κοτζιά συνόδευε ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, είχε γίνει στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας η παρουσίαση του βιβλίου του κ. Κοτζιά με τίτλο «ΚΥΠΡΟΣ 2015-2018: Μια τριετία που άλλαξε το Κυπριακό. Η μάχη για την κανονικότητα χωρίς ''παρεμβατικά δικαιώματα'' και ''εγγυήσεις''» Εκδόσεις Ελληνική Δημοκρατία, Υπουργείο Εξωτερικών, 2018.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας Κύπρου και ο κ. Κοτζιάς, συζήτησαν αρχικά για το Κυπριακό, ενώ δεν έλειπαν τα θέματα της Εκκλησίας, της Ορθοδοξίας και τα πρόσφατα ζητήματα που απασχολούν τον ορθόδοξο κόσμο.

Ο Μακαριώτατος, τέλος, παρέθεσε γεύμα στον τέως Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος και στον πρέσβη της Ελλάδος στο διαμέρισμά του στην Αρχιεπισκοπή.

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

Εμφανίσεις: 233036
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: