Γράφτηκε από τον/την Εκ του Γραφείου Τύπου. Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

hgoumeni agia thekla

Αρχιμ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου | Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου

Ανάμεσα στους πολλούς επισκέπτες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, κατά την Παρασκευή 18η Ιανουαρίου, ήταν και η σεβαστή Γερόντισσα Κωνσταντία, Καθηγουμένη της Ιεράς Γυναικείας Κοινοβιακής Μονής Αγίας Θέκλης -παρά το χωριό Μοσφιλωτή-, η οποία οσάκις επισκέπτεται τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου προσκομίζει εκλεκτά έργα των αριστοχείρων αδελφών της Ιεράς Μονής της.

Η σεβαστή Καθηγουμένη Κωνσταντία, αφού έλαβε την ευχή του Μακαριωτάτου, τον ενημέρωσε σχετικά με τα αναστηλωτικά έργα τα οποία πραγματοποιεί με τόση προθυμία στο Μοναστήρι της, το οποίο πραγματικά αποτελεί κόσμημα τόσο για την Ιερά Μητρόπολη Τριμυθούντος στην οποία ανήκει, όσο και για ολόκληρη την Κύπρο και τον μοναχισμό της.

Ο Μακαριώτατος, αφού εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το επιτελούμενο έργο στο ιστορικό Μοναστήρι της Αγίας Θέκλης, διαβεβαίωσε τη σεβαστή Γερόντισσα ότι θα ευρίσκεται πάντοτε συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο τους.

Εμφανίσεις: 283631
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: