Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου. 14/09 11:32

kotzias kiprou 3

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Νίκος Κοτζιάς, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη και τον Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ηλία Φωτόπουλο. 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαίρετο κλίμα συζητήθηκαν οι νέες προοπτικές σχετικά με το εθνικό θέμα και οι στρατηγικές που παρατηρούνται από την δυσχερή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας. 

Ο Μακαριώτατος επισήμανε ότι μόνο με την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων μπορεί να υπάρξουν λύσεις και να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν, για το καλό πρωτίστως του λαού και την απονομή δικαιοσύνης.

Από την πλευρά του ο κ. Κοτζιάς για ακόμη μία φορά εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την αγαστή συνεργασία του με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, επισημαίνοντας ότι είναι πάντοτε επωφελής η ανταλλαγή απόψεων και θέσεων ιδιαίτερα για μείζονα θέματα όπως το Κυπριακό.

kotzias kiprou 1

kotzias kiprou 1

Εμφανίσεις: 295799
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: