Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 03/06 21:29

onomastiria kikkoy 1

Γράφει ο Λουκάς Α. Παναγιώτου


Με λαμπρά Ευχαριστηριακή Σύναξη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018, στις αυλές της Κυρίας Θεοτόκου, την Ιερά Βασιλική και Σταυροπηγιακή Μονή της Ελεούσας του Κύκκου, τιμήθηκε η ιερή μνήμη του εν αγίοις Πατρός ημών Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητού.

Κατά την εύσημο αυτή ημέρα άγει τα ονομαστήριά του o σεπτός Καθηγούμενος της Μονής και Προκαθήμενος της Τοπικής Εκκλησίας, Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρος, ο οποίος και επέλεξε, για άλλη μια χρονιά, να βρεθεί στην Μονή της μετανοίας του για να εορτάσει, με την δέουσα σεμνότητα, την μνήμη του προστάτη Αγίου του.

Ο Πανιερώτατος χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη, ακολούθως, της θείας Λειτουργίας, πλαισιούμενος από πατέρες της Μονής και κληρικούς της Μητροπολιτικής περιφέρειας Κύκκου και Τηλλυρίας.

Αμέσως μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος δέχθηκε τα σεβάσματα και τις συγχαρητήριες ευχές των αδελφών και πατέρων της Μονής, των κληρικών και του περιεστώτος λαού.

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

onomastiria kikkoy 2

Εμφανίσεις: 301151
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: