Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφύλλιο Ονησιφόρου. 07/04 20:34

agiou fotos kiprou 3

Η Εξαρχία Αγίου Τάφου στην Κύπρο σε συνεργασία με το Star Club Cyprus με την υποστήριξη του BMW Club Motorrad Rider Cyprus και το Vespa-Lambretta club of Cyprus μετέφερε γύρω στις 19.00 το Άγιο Φως στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου για να παραδοθεί στην Α.Μ. τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον προκαθήμενο της Εκκλησίας Κύπρου καλή Ανάσταση και πλούσια την Χάριν της Αναστάσεως του Κυρίου, μεταφέροντας ταυτοχρόνως και τις αδελφικές ευχές και χαιρετισμούς του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, αφού ευχαρίστησε, ευχήθηκε με την σειρά του η αποψινή βραδιά να χαρίσει σε όλο τον κόσμο την ανεξάντλητη χαρά της νεκρεγέρσεως του Κυρίου μας.

Παρών κατά την παραλαβή του Αγίου Φωτός ήταν και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αποστόλου Βαρνάβα Αρχιμ. κ. Ιωάννης Ιωάννου.

Το Άγιον Φως μεταφέρθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου για την τέλεση της αποψινής αναστάσιμης ακολουθίας.

agiou fotos kiprou 1

agiou fotos kiprou 1

agiou fotos kiprou 1

agiou fotos kiprou 1

Εμφανίσεις: 300876
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: