Γράφτηκε από τον/την SigmaLive. 05/04 19:14

fanerwmeni

Τρόμος προκλήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην εκκλησία της Φανερωμένης στο κέντρο της παλιάς πόλης στη Λευκωσία.

Ενώ οι πιστοί εντός του ναού έδιναν το παρών τους στην Ακολουθία του Νιπτήρος, στον προαύλιο χώρο αλλοδαποί σκορπούσαν τον τρόμο. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες που καταφθάνουν στο SigmaLive, περί τους 20 αλλοδαπούς σκόρπισαν τον απόλυτο τρόμο στον προαύλιο χώρο.

Βρίζοντας τους πιστούς οι οποίοι βρίσκονταν εντός του ναού, προκαλούσαν ανησυχία για αρκετή ώρα. Νεαρός φέρεται να έτρεχε κρατώντας σκεπάρνι στο χέρι και να προκαλεί συμπλοκές με τους άλλους παρευρισκόμενους στον προαύλιο χώρο, απειλώντας μάλιστα και πιστούς.

Πιστοί οι οποίοι εξήλθαν του ναού λόγω της ανησυχίας που προκλήθηκε, κάλεσαν περίπολο της Αστυνομίας, το οποίο έφθασε επί τόπου προς ενίσχυση της μιας αστυνομικού η οποία βρισκόταν εκεί.

Όπως αναφέρουν ίδιες μαρτυρίες στο SigmaLive, ο νεαρός που κρατούσε το σκεπάρνι, με την εμφάνιση της αστυνομίας εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παράπονο των ατόμων που βρίσκονταν εντός του ναού κάνουν λόγο για καθυστέρηση στην έλευση της Αστυνομίας (ήρθαν 40 λεπτά αφότου έγινε η πρώτη κλήση στις 19.00) και συμπληρώνουν ότι η οχληρία που δεν είναι φαινόμενο μιας νύχτας αλλά καθημερινό.

Εμφανίσεις: 300677
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: