Γράφτηκε από τον/την sigmalive.com. 26/03 22:08

tamasoy isaias

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου της Έλενας Φραντζή.

Η 29χρονη, η ζωή της οποία αποκαλύπτεται ώρα με την ώρα και συγκλονίζει το παγκύπριο βρισκόταν για κάποια χρόνια υπό την φροντίδα της Μητρόπολης σύμφωνα με τον Μητροπολίτη.

Μιλώντας στην μεσημεριανή εκπομπή του ΡΙΚ, ο Μητροπολίτης ανέφερε, «Είμαστε συγκλονισμένοι. Εμείς αναλάβαμε την κοπέλα μετά από την δίκη.

Ασχοληθήκαμε με πραγματικό πρόβλημα επιβίωσης και θεραπείας της. Αναλάβαμε όλα τα έξοδα. 3 χρόνια είχαμε κάποια σχέση. Οι ψυχολόγοι είναι συντετριμμένοι, «την χάσαμε μέσα απ΄ τα χέρια μας».

Διαβάστε επίσης: «Η Έλενα έγραψε ιστορία»-Πώς συνδέεται με δολοφονία του '70

Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι τα τελευταία 24ωρα η 29χρονη «Είχε ενοχλήσεις στο στομάχι τις τελευταίες μέρες. «Δεν το προλάβαμε. Ήταν κάτι πάνω απ’ τις δυνατότητές μας φαίνεται..».

Κληθείς να απαντήσει για τον ιερωμένο ο οποίος καταδικάστηκε ο Μητροπολίτης ανέφερε «Εξαντλήσαμε όλη την αυστηρότητα που μας επιτρέπεται. Έφυγε απ’ την κοινότητα. Πήγε σε Μονή. Μπήκε σε κάποιο πρόγραμμα. Εύχομαι ο Θεός να τον φωτίσει. Δεν παραδέχεται μέχρι σήμερα».

«Η τελική καταδίκη ήταν για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναικός», σημείωσε ο Μητροπολίτης. Ο ιερέας τόνισε αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. «Κύριο μέλημά μας ήταν το παιδί που αγκαλιάσαμε και στηρίξαμε. Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης.

Εμφανίσεις: 301928
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: