Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου. Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018

geyma 23

«Θέλω να εκφράσω τις βαθύτατές μου ευχαριστίες σε όλους εσάς που με πολύ κόπο εργαστήκατε ώστε οι εκδηλώσεις αυτές που έγιναν για την επέτειο των σαράντα ετών αρχιερατείας μου να ολοκληρωθούν με απόλυτη επιτυχία. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχω κανένα παράπονο, ούτε παρακαλώ να μου παρατείνει ο Θεός την ζωή. Εύχομαι και ο διάδοχός μου να προσφέρει ακόμη περισσότερα στην Εκκλησία της Κύπρου, δόξα τῷ Θεῷ».

Με αυτά τα -γεμάτα συγκίνηση αλλά και γνησιότητα- λόγια ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κύπρου εξέφρασε τις ευχαριστίες του, σε γεύμα που παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαρτίου 2018 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, προς τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, κληρικούς και λαϊκούς, οι οποίοι συνέβαλαν ώστε οι πρόσφατες εκδηλώσεις για την επέτειο των 40 χρόνων αρχιερατείας του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β΄ να στεφθούν με επιτυχία.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Μακαριώτατος, καθώς υπήρξε μία ομαλή συνεργασία μεταξύ όλων των υπαλλήλων, ώστε ο καθένας με την προσωπική αλλά και τη συλλογική προσφορά του, έπαιξε ένα ιδιαίτερο και καθόλου ευκαταφρόνητο ρόλο σε όλη αυτή την επέτειο.

Παρόντες στο γεύμα μεταξύ άλλων ήταν ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, ο Αρχιγραμματέας της Ι. Συνόδου Αρχιμ. Γρηγόριος Μουσουρούλης, ο Διευθυντής του Κεντρικού Φορέα Μισθοδοσίας Εφημεριακού Κλήρου κ. Ιωάννης Χαριλάου, ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής κ. Δήμος Δήμου, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών της Ι. Αρχιεπισκοπής κ. Στέλιος Γεωργίου, ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού της Ι. Αρχιεπισκοπής κ. Μιχάλης Σπύρου, ο χοράρχης του βυζαντινού χορού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου πρωτοπ. Δημήτριος Δημοσθένους, ο χοράρχης του Βυζαντινού Χορού της Ι. Μ. Κύκκου κ. Άριστος Θουκυδίδης, οι ηρωικοί μάγειροι και άλλοι υπάλληλοι, οι οποίοι, μη φειδόμενοι κόπου και χρόνου, «προσέφεραν ἑαυτούς» στις πρόσφατες επετειακές εκδηλώσεις.

Πριν την ολοκλήρωση της οικογενειακής αυτής συνεστίασης, οι ηδύμολποι χοράρχες των δύο χορωδιών, αφιέρωσαν επίκαιρους ύμνους στον Μακαριώτατο. Στο τέλος δόθηκε αναμνηστικό δώρο σε όλους τους υπαλλήλους.

Ο Μακαριώτατος εξήγγειλε ότι ευθύς μετά το Πάσχα θα παραθέσει γεύμα και προς όλους τους υπολοίπους οι οποίοι συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην επιτυχή έκβαση των επετειακών αυτών εκδηλώσεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Εμφανίσεις: 301383
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: