Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου. Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ekprosopoi kiproy 4

Τους εκπροσώπους των κατά τόπους ορθοδόξων Εκκλησιών δέχθηκε στο γραφείο του σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. Οι εκπρόσωποι βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στο νησί και συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία συμπλήρωσης 40 ετών αρχιερατικής διακονίας του Προκαθημένου της Εκκλησίας Κύπρου.

Μετά την αποχώρηση του Καθηγουμένου της αγιορειτικής Μονής της Σιμωνόπετρας Αρχιμ. Ελισαίου, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν ο Μητροπολίτης Μιχαλόβτσε κ. Γεώργιος από την Εκκλησία της Τσεχίας και Σλοβακίας, ακολούθησε ο Μητροπολίτης Χόνι κ. Σάββας από την Εκκλησία της Γεωργίας και ο Μητροπολίτης Βράτσης κ. Γρηγόριος από την Εκκλησία της Βουλγαρίας.

Όλοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Προκαθήμενο της Εκκλησίας της Κύπρου θέματα αφορώντα τις κατά τόπους Εκκλησίες τους, αλλά και να μεταφέρουν προσωπικά τις ευχές των προκαθημένων που εκπροσωπούσαν προς τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο.

ekprosopoi kiproy 1

ekprosopoi kiproy 1

ekprosopoi kiproy 3

ekprosopoi kiproy 1

Εμφανίσεις: 293441
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: