Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφυλλίου Ονησιφόρου. 27/02 11:21

dodonis kipro 8

Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Εκκλησίας Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018 ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος αποχωρεί σήμερα από το νησί μετά από τριήμερη παραμονή στη Λευκωσία.

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ήταν παρών στις εκδηλώσεις των 40 χρόνων αρχιερατείας του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου Β΄.

Στη Θεολογική Σχολή της Εκκλησία Κύπρου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους διάφορους χώρους από τον ίδιο τον Διευθυντή της Σχολής Πρωτοπ. Κυπριανό Κουντούρη, ο οποίος εξήγησε στον Σεβασμιώτατο τον τρόπο λειτουργίας της Σχολής, τις υπηρεσίες που προσφέρει στους φοιτητές και το έργο το οποίο επιτελείται σε αυτό το πανεπιστημιακού επιπέδου θεολογικό ίδρυμα, το οποίο ήλθε να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό της εκπαιδευτικής και εκκλησιαστικής ζωής της Κύπρου.

Ο Σεβασμιώτατος Δωδώνης, επισκέφθηκε τις αίθουσες διδασκαλίες εν δράσει, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους σπουδαστές και δραττόμενος της συγκυρίας, έφερε στη μνήμη σκηνές από τη δική του φοιτητική ζωή στα έδρανα της Θεολογικής Σχολής των Αθηνών, όπου είχε συμφοιτητές το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου και την καθηγήτρια της εν Κύπρω Θεολογικής Σχολής κ. Βελουδία Σιδέρη – Παπαδοπούλου.

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

dodonis kipro 1

Εμφανίσεις: 302098
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: