Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου. Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018

amerikis kipros 5

Η Α.Σ. ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος, ύστερα από πρόσκληση της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, έφθασε σήμερα Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 20.20΄, στο Αεροδρόμιο Λάρνακας, προς πραγματοποίηση επίσκεψης στο νησί μας.

Τον Σεβασμιώτατο συνοδεύουν ο Μητροπολίτης Pittsburg κ. Σάββας, ο διάκονος κ. Παντελεήμων Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής κ. Κυριάκος Παπαστυλιανού.

Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και τη συνοδεία του υποδέχθηκαν στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κιτίου κ. Χρυσόστομος και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Καρπασίας κ. Χριστοφόρος.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος θα παραμείνει στην Κύπρο μέχρι την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018.

Την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου θα του απονείμει σε ιδιαίτερη τελετή την ύψιστη τιμητική διάκριση της Εκκλησίας της Κύπρου, το χρυσό μετάλλιο του Αποστόλου Βαρνάβα, ιδρυτού και προστάτου της Εκκλησίας του νησιού.

amerikis kipros 1

amerikis kipros 1

amerikis kipros 1

amerikis kipros 1

amerikis kipros 1

amerikis kipros 1

Εμφανίσεις: 301067
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: