Γράφτηκε από τον/την Ιεροδ. Τριφύλλιος Ονησιφόρου. Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

kiprou nosokomeia 10

Με την ευκαιρία των εορτών ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Άντρη Αναστασιάδη και τον Υπουργό Υγείας κ. Γιώργο Παμπορίδη, επισκέφθηκαν νοσοκομεία της Λευκωσίας για να ευχηθούν στους πάσχοντες συνανθρώπους μας, να εκφράσουν ένα λόγο παρηγοριάς αλλά και να προσφέρουν δώρα προς όλους τους νοσηλευόμενους των νοσοκομείων.

Από το πρωί ξεκίνησαν την περιοδεία με το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το Μακάρειο Νοσοκομείο και το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, φέρνοντας στους ασθενείς το μήνυμα της στοργής και της αγάπης του Κράτους και της Εκκλησίας προς τον κάθε συνάνθρωπο.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε σε όλους ταχεία ανάρρωση και πολύ σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στις οικογένειές του.

Επίσης τόνισε ότι η Εκκλησία πρέπει να αποτελεί ένα μεγάλο πόλο έλξης για όλους, καθότι προσπαθεί να επουλώνει πληγές και να επιλύει προβλήματα.

Διαβεβαίωσε επίσης ότι οι θύρες της Εκκλησίας Κύπρου είναι πάντοτε ανοικτές για όλους, γέροντες και παιδιά, αφού, όπως συνέχισε, αυτός είναι ο σκοπός και το καθήκον της Εκκλησίας μας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Ογκολογικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου έγινε κοπή της βασιλόπιτας για το επερχόμενο έτος 2018 με ευχές για την πολυπόθητη επίλυση του εθνικού θέματος.

Η Πρόεδρος του Ογκολογικού Κέντρου της Τράπεζας Κύπρου, κ. Ανδρούλα Βασιλείου, στην ομιλία της, εξέφρασε ευχαριστίες για τη συνδρομή και συνεχή συναντίληψη της Πολιτείας προς τους ασθενείς και ευχαρίστησε το Μακαριώτατο για την προσωπική παρουσία του στην προσφορά των δώρων προς τους ασθενείς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Εμφανίσεις: 302717
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: