Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 21/03 17:10

ieronimos adioxeias4

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Έφτασε σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 στο αεροδρόμιο της Βηρυτού ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την συνοδεία του υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.

Να αναφερθεί ότι σκοπός του ταξιδιού είναι η παράδοση στον Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη του ανθρωπιστικού υλικού, το οποίο συγκεντρώθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου από όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τους σεισμόπληκτους της Συρίας.

Ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιόχειας καλωσοτίζοντας τον Αρχιεπίσκοπο τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση και την στάση αγάπης του ελληνικού λαού.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον Πατριάρχη Ιωάννη για την θερμή υποδοχή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να σας μεταφέρω αυτή την εικόνα της συμπαραστάσεως από ολόκληρο τον ελληνικό λαό».

ieronimos adioxeias2

ieronimos adioxeias2

ieronimos adioxeias2

ieronimos adioxeias2

ieronimos adioxeias1

Εμφανίσεις: 298736
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: