Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 07/11 12:48

nenomismeni proti 1

Για την Romfea.gr | Ευάγγελος Καρπαθάκης


Την νενομισμένη διαβεβαίωση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, έδωσαν σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 οι νέοι Μητροπολίτες, Φθιώτιδος Συμεών, Καλαβρύτων Ιερώνυμος και Λήμνου Ιερόθεος Γ'.

Πάρων στην διαβεβαίωση των νέων Μητροπολιτών ήταν και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Θεοφ. Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Βασίλης Διγαλάκης και ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Αντώνης Διαματάρης.

Να αναφερθεί η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιεροθέου Γ' θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, ενώ του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στις 11 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Τέλος να σημειωθεί ότι η τελετή ενθρόνισης του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 στις 11π.μ.

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 2

nenomismeni 9

nenomismeni 1

Εμφανίσεις: 302830
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: