Γράφτηκε από τον/την Ecclesia.gr. Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

ieronimos mouzalas 4

Την σημαντική συμβολή της Εκκλησίας στην επίλυση των προβλημάτων του λαού, των προσφύγων και των μεταναστών εξήρε ο πρώην υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας κατά την συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Μουζάλας εξέφρασε την χαρά του για την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο τονίζοντας ότι αισθάνεται «βαθύτατα δεμένος με την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου και την θετική συνεισφορά της Εκκλησίας στις δυσκολίες που πέρασε ο λαός, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Κάλεσε, επίσης, τον Αρχιεπίσκοπο σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από την Σχολή Καλών Τεχνών, την Ένωση Ελλήνων Φιλοσόφων και το τμήμα Βιοηθικής του παν. Αθηνών με θέμα την διαφορετικότητα.

Κατόπιν, ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Μουζάλα για την επίσκεψη και την πρόσκληση, ενώ αναφέρθηκε στην συνεργασία που είχαν τα προηγούμενα χρόνια για το προσφυγικό χαρακτηρίζοντάς την γόνιμη.

ieronimos mouzalas 1

ieronimos mouzalas 1

ieronimos mouzalas 1

Εμφανίσεις: 240985
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: