Ομιλία Πρωτοπρ. Γεωργίου Σχοινά στην Ι.Μ. Παναγίας Τουρλιανής

Στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου, ομίλησε απόψε με την διακρίνουσα αυτόν καλλιέπεια ο Πρωτοπρ. Γεώργιος Σχοινάς, τον οποίο ο καλωσόρισε ο Ηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Αλέξιος Παπαδόπουλος.
Στην ομιλία του, ο π. Γεώργιος Σχοινάς, που είχε θέμα «Κάνει ο Χριστός Διακοπές;», υπογράμμισε ότι πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό και επεσήμανε ότι κάθε φορά που προσευχόμαστε και νιώθουμε ότι ευρισκόμεθα μπροστά σε ένα τοίχο, αυτό δε σημαίνει ότι ο Χριστός «κάνει διακοπές» αλλά ότι εμείς τον έχουνε απομακρύνει από τη ζωή μας.
Τέλος, ο π. Γεώργιος τόνισε ότι δοκιμασίες της ζωής είναι ένα φάρμακο του Χριστού, που μας επιτρέπει να Τον προσεγγίσουμε περισσότερο, αναφέροντας ωραία και εύστοχα παραδείγματα από τη ζωή των Αγίων και την καθημερινή μας ζωή.









