Λαμπρό συλλείτουργο για τον Πολιούχο του Άργους Άγιο Πέτρο

Η πόλη του Άργους και ολόκληρη η Αργολίδα εορτάζει και τιμά τον προστάτη της Άγιο Πέτρο, Επίσκοπο Άργους τον θαυματουργό με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις.
Σήμερα, Σάββατο 3 Μαΐου 2025 ανήμερα της εορτής του Αγίου τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.
Επίσης, συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Άρτης Καλλίνικος, Μαντινείας Επιφάνιος και Αργολίδος Νεκτάριος.
Στις ιερές Ακολουθίες έψαλλε ο Άρχων Μαΐστωρ της των Αλεξανδρέων Εκκλησίας, Δρ. Πέτρος Παπαεμμανουήλ.
Την παραμονή της εορτής στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους, εψάλη Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός και πραγματοποιήθηκε λιτανείας της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων.






















