Γράφτηκε από τον/την Ευάγγελος Μπουγιώτης. 03/05 10:53

sill argos 6

Η πόλη του Άργους και ολόκληρη η Αργολίδα γιορτάζει και τιμά τον προστάτη Άγιο Πέτρο επίσκοπο Άργους τον θαυματουργό με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις, Τετάρτη 3 Μαΐου 2023. Ανήμερα της εορτής του Αγίου τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλινίκου ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο και συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών Άρτης Καλλινίκου, Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου και Αργολίδος Νεκταρίου.

Την παραμονή της εορτής στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Άργους εψάλη Μέγας Πολυαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου.

Μετά το πέρας της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ευχαρίστησε του Μητροπολίτες, τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και τους πιστούς που τίμησαν την εορτή του Αγίου Πέτρου περίλαμπρα.

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

sill argos 1

Εμφανίσεις: 300728
H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το Romfea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
FOLLOW ROMFEA: