Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/11 15:15

dianomi keso 5

Με μεγάλη προσέλευση, που άγγιξε το εκατό της εκατό ολοκληρώθηκε, η διανομή τροφίμων, ειδών Α’ ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΕΣΟ της οδού Αχαρνών, για τον μήνα Νοέμβριο. Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και Πέμπτη (10 & 11/11).

Είχε την ευλογία του Μακαριώτατου Αρχιεπισκόπου καο Προέδρου του ΚΕΣΟ κ.κ. Ιερωνύμου, του Αναπληρωτή Προέδρου του φορέα Πανιερώτατου Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελου και την έγκριση του ΔΣ.

Προηγήθηκαν της διανομής οι πολύτεκνες οικογένειες και εκείνες με πολύ μικρά παιδιά και ακολούθησαν οι οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά ή και καθόλου παιδιά, καθώς και οι μονογονεϊκές.

Οι οικογένειες έλαβαν είδη Παντοπωλείου, προσφορά της Τράπεζας Τροφίμων και του «Ιδρύματος Καταπολέμησης της Φτώχειας», είδη ατομικής Υγιεινής της «Εταιρείας Henkel AE» και των Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτης μέσω της καμπάνιας «Απλές πράξεις μεγάλης αξίας». Επιπρόσθετα δόθηκαν βρεφικές πάνες από το ΚΕΣΟ και βρεφικό γάλα προσφορά της Εταιρείας Galenica AE.

Ήταν μια ακόμα επιτυχημένη διανομή του ΚΕΣΟ παρά τα εμπόδια που προκύπτουν, λόγω της πανδημίας.

Τέλος για όλες αυτές τις δράσεις, η Διευθύντρια του φορέα κα Μαίρη Πίνη ευχαρίστησε από καρδιάς τους χορηγούς του Ιδρύματος της ΙΑΑ, τους συνεργάτες της Μαρία Νικολάου - Καραποστόλη για την συγκέντρωση των χορηγιών, τον Κωνσταντίνο Σαλεβουράκη υπεύθυνο του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, την Ειρήνη Χαιρέτη υπεύθυνη της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, καθώς και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην προσπάθεια.

dianomi keso 1

dianomi keso 1

dianomi keso 1

dianomi keso 1

dianomi keso 1

dianomi keso 1

Εμφανίσεις: 164336
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: