Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr. 11/01 22:06

hgesia skopion

Για την Romfea.gr | Θάνος Θανόπουλος


Τον Επικεφαλής της σχισματικής λεγόμενης «Μακεδονικής Εκκλησίας» Αρχιεπίσκοπο Στέφανο επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ο Πρόεδρος Στέβο Πενταρόφσκι και ο Πρόεδρος της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι.

Ο Πρωθυπουργός Ζάεφ ευχαρίστησε τον «Αρχιεπίσκοπο» Στέφανο για την πρόσκληση και του ευχήθηκε για την εορτή του, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη τήρησης των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

«Φέτος γιορτάζουμε σε ειδικές συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτές τις μέρες να δείξουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας, στην οικογένειά μας και στο κράτος, να σεβαστούμε τις συστάσεις για αποστάσεις φορώντας τις προστατευτικές μάσκες» τόνισε ο κ. Ζάεφ.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι συνεχάρη τον κ. Στέφανο για την «ιερή» αποστολή του στο τιμόνι της Εκκλησίας.

Επίσης ο κ. Τζαφέρι ευχήθηκε το 2021 να φέρει υγεία στον κ. Στέφανο αλλά και στους πολίτες, καθώς και την υπέρβαση των εμποδίων για την ολοκλήρωση της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

Τέλος να σημειωθεί πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία των ΜΜΕ καθώς τηρήθηκαν αυστηρά μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού.

Εμφανίσεις: 269646
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA: